Partyland-logo
Søg
Close this search box.

8 Edderkopper, assorteret

25,00 kr.

12 på lager

Din ordre bliver sendt samme dag, hvis du bestiller inden:

00
Timer
00
Min
00
Sek

Produkt beskrivelse

Gør klar til at skræmme dine gæster med disse uhyggelige 8 Spiders Assorted! Perfekt til dit næste Halloween-fest eller kostumeparty.

Disse realistiske edderkopper er en blanding af forskellige størrelser og farver for at give en endnu mere skræmmende effekt. Med deres lange, tynde ben og skinnende sorte kroppe, vil de uden tvivl få dine gæster til at frygte for deres liv!

Hver pakke indeholder 8 edderkopper, så du har nok til at sprede dem rundt omkring i dit hjem eller til at dekorere dit festlokale. Du kan også placere dem på din buffetbord eller på dine drikkevarer for at tilføje en ekstra uhyggelig detalje.

Disse edderkopper er også perfekte til at skabe en creepy stemning i din have eller på din terrasse. Placer dem i buske eller i spindelvæv-lignende arrangementer for at få dine gæster til at gå i panik.

Lavet af holdbart materiale, kan disse edderkopper bruges år efter år til dine Halloween-fester. Og med deres realistiske udseende, vil de helt sikkert være et samtaleemne blandt dine gæster.

Så gør dig klar til at give dine gæster en uhyggelig oplevelse med disse 8 Spiders Assorted. Bestil dem i dag fra Partyland.dk og vær forberedt på at skræmme dine gæster fra sans og samling!