Partyland-logo
Søg
Close this search box.

1st Birthday Servietter Pink

29,00 kr.

Din ordre bliver sendt samme dag, hvis du bestiller inden:

00
Timer
00
Min
00
Sek

Produkt beskrivelse

Fejr din babys første fødselsdag med disse smukke 1st Birthday Servietter i pink! Disse servietter er perfekte til at fejre den store dag og vil helt sikkert tilføje en sød og festlig touch til din babyfest.

Servietterne er lavet af kvalitetspapir og har en god størrelse på 33 x 33 cm. De er dekoreret med et sødt og farverigt design, der inkluderer tal 1, balloner, stjerner og glimmer. Den lyserøde farve passer perfekt til en piges fødselsdagsfest og vil helt sikkert få gæsterne til at smelte.

Disse servietter er ikke kun dekorative, men også meget praktiske. De er nemme at folde og holder godt på plads, så du slipper for uheldige spild. De er også helt perfekte til små hænder, da de er bløde og skånsomme mod barnets sarte hud.

Med disse 1st Birthday Servietter på bordet vil festen være fuld af glæde og sjov. De vil ikke kun pynte, men også gøre rengøringen efter festen meget nemmere. Du kan enten bruge dem som engangsservietter eller gemme dem som en sød souvenir fra din babys første fødselsdag.

Disse servietter passer perfekt sammen med resten af vores 1st Birthday tema, der inkluderer alt fra tallerkener og kopper til banner og pynt. Så du kan nemt og bekvemt skabe en sammenhængende og festlig stemning på din babys store dag.

Hvis du ønsker en uforglemmelig og skøn fødselsdagsfest for din lille prinsesse, så er disse 1st Birthday Servietter i pink et must-have på bordet. De er ikke kun smukke og dekorative, men også praktiske og skånsomme mod din babys hud. Køb dem nu og gør din babys første fødselsdag til en uforglemmelig begivenhed!