Partyland-logo
Søg
Close this search box.

IT klovn, voksen kostume. str L

499,00 kr.

2 på lager

Din ordre bliver sendt samme dag, hvis du bestiller inden:

00
Timer
00
Min
00
Sek

Produkt beskrivelse

Skab skræmmende kostumer og gør dig klar til den mest uhyggelige aften på året med vores Adult Costume IT Classic i størrelse L. Dette kostume er inspireret af Stephen Kings ikoniske roman og filmatisering af “IT”, og vil helt sikkert få dine venner til at ryste af skræk.

Med dette kostume bliver du forvandlet til den frygtindgydende klovn Pennywise, kendt for sine røde ballon og evnen til at skræmme selv de modigste sjæle. Kostumet består af en langærmet blå skjorte med hvide knapper, en matchende blå buks og en rød vest med knapper og sorte kanter. Toppen af kostumet er den karakteristiske hvide klovnemask med røde håndflader, rødt hår og en uhyggelig bred mund med skarpe tænder.

Dette kostume er perfekt til alle Halloween-fester, uhyggelige film-maraton eller bare for at skræmme dine naboer. Den er lavet af høj kvalitet, letvægts materiale, som gør den behagelig at have på og nem at bevæge sig rundt i. Den er tilgængelig i størrelse L, der passer til de fleste voksne.

Fuldend dit kostume med et par uhyggelige make-up detaljer og tilbehør såsom en rød ballon og en ballonhund, for at skabe den ultimative uhyggelige Pennywise look. Du kan også opgradere dit kostume med vores matchende Pennywise paryk og handsker.

Vær den mest frygtindgydende klovn til Halloween med vores Adult Costume IT Classic i størrelse L. Bestil det nu og få skræmmende sjov med dine venner og familie. Husk at tagge os på sociale medier med dine skræmmende billeder!