Partyland-logo
Søg
Close this search box.

AVENGERS folieballon 71 x 71 cm

69,00 kr.

10 på lager

Din ordre bliver sendt samme dag, hvis du bestiller inden:

00
Timer
00
Min
00
Sek

Produkt beskrivelse

Gør klar til en superheltefødselsdag med denne fantastiske AVENGERS folieballon! Denne officielt licenserede folieballon er perfekt til at fuldende temaet til din lille superhelts fødselsdag. Med en størrelse på 71 x 71 cm er denne ballon den perfekte dekoration til at hænge op i loftet eller placere på bordet som et centrum for festen.

Folieballonen har et flot design med alle de populære superhelte fra Avengers universet såsom Iron Man, Hulk, Captain America og Thor. Disse farverige helte vil helt sikkert være en favorit hos børnene og skabe en festlig atmosfære.

Ikke kun er denne folieballon flot at se på, den er også af høj kvalitet og holdbar. Den er lavet af tykt folie materiale, hvilket gør den i stand til at svæve i luften i flere uger, så den kan holde sig som en mindeværdig souvenir fra festen.

Folieballonen kommer fladpakket og kan nemt fyldes med luft eller helium. Du kan tage den med til en festbutik eller bruge en pumpe til at fylde ballonen med luft. Eller hvis du ønsker, at ballonen skal svæve i luften, kan du få den fyldt med helium hos en ballonhandler.

Med denne AVENGERS folieballon er du garanteret at skabe en fortryllende fødselsdagsfest for dit barn. Gør festen ekstra speciel ved at kombinere ballonen med andre Avengers tema produkter, såsom tallerkener, servietter og kopper, som du kan finde i vores børnefødselsdag kategori.

Bestil nu og gør dig klar til en superheltefest, som dine børn aldrig vil glemme! Med denne folieballon fra AVENGERS vil fødselsdagen helt sikkert blive en succes. Så gør dig klar til at fejre med de stærkeste og sejeste superhelte og skab minder, der varer ved i lang tid.