Partyland-logo
Søg
Close this search box.

Get Wild rosetter, 3 stk

59,00 kr.

3 på lager

Din ordre bliver sendt samme dag, hvis du bestiller inden:

00
Timer
00
Min
00
Sek

Produkt beskrivelse

Giv dine gæster en ægte jungle oplevelse med disse flotte Get Wild rosetter. Perfekt til enhver jungle temafest eller barns fødselsdag, disse rosetter vil helt sikkert få alle til at føle sig som sande eventyrere!

Hver pakke indeholder 3 rosetter med forskellige designs, herunder et palmeblad, en zebra og en tiger. Disse farverige og detaljerede rosetter er lavet af kvalitets papir, der er holdbart og let at hænge op. De er også lette at folde sammen og gemme til en anden festlig lejlighed.

Med disse Get Wild rosetter kan du let dekorere dit festlokale med et tropisk touch og skabe den perfekte junglestemning. Hæng dem op på vægge, døre eller i vinduer for at tilføje et sjovt element til din dekoration. Du kan også bruge dem som en del af en kreativ baggrund for festbilleder, som dine gæster helt sikkert vil elske at tage med hjem.

Disse rosetter er også ideelle til at uddeling til dine gæster som en lille souvenir fra festen. Børn vil især elske at have dem som en del af deres festtøj og vil føle sig som ægte jungleboere. De vil også være et hit til børnefødselsdage eller børnehavefester.

Get Wild rosetter er en del af vores Jungle kategori og passer perfekt sammen med vores andre jungletema dekorationer og festartikler. Gå på opdagelse i vores brede udvalg og skab din egen unikke jungle fest.

Så tør du at gå ind i den vilde jungle? Med disse flotte rosetter vil du helt sikkert være klar til at tage på eventyr! Så bestil dem i dag og få dem leveret lige til din dør fra vores pålidelige leverandør, Partyland.