Partyland-logo
Søg
Close this search box.

LARGE SPIDERS GLOW IN THE DARK 6-P

39,00 kr.

Ikke på lager

Din ordre bliver sendt samme dag, hvis du bestiller inden:

00
Timer
00
Min
00
Sek

Produkt beskrivelse

Leder du efter den perfekte dekoration til Halloween? Så er disse store edderkopper med glow-in-the-dark effekt lige noget for dig! Med denne pakke får du hele 6 stk. edderkopper, der vil skabe den perfekte uhyggelige stemning til din Halloween fest.

Disse store edderkopper er perfekte til at sprede skræk og rædsel blandt dine gæster. Med en størrelse på ca. 17 cm, er de store nok til at skabe en uhyggelig stemning, men stadig ikke for store, så de vil tage for meget plads. Deres sorte farve og realistiske udseende vil få dine gæster til at tro, at de er ægte og klar til at springe på dem.

Men det er ikke kun deres størrelse og udseende, der gør disse edderkopper så specielle. De har nemlig også en glow-in-the-dark effekt, der gør dem endnu mere uhyggelige og imponerende. Når lyset slukkes, vil de udsende et grønt lys, der vil få dem til at se endnu mere levende ud.

Disse edderkopper er ideelle til at dekorere dit hjem, have eller festlokale til Halloween. Du kan hænge dem i spindelvæv, placere dem på bordet eller lade dem kravle langs væggene. De vil med garanti skabe den perfekte uhyggelige stemning til din fest.

Lavet af holdbart plastik, kan du også bruge disse edderkopper år efter år. De er nemme at rengøre og kan opbevares på en tør og mørk plads, så de er klar til brug næste Halloween.

Disse store edderkopper med glow-in-the-dark effekt er et must-have til enhver Halloween fest. Så skab en uhyggelig og imponerende atmosfære med dette fantastiske produkt. Bestil dem i dag og gør dig klar til at skræmme dine gæster på den mest skræmmende aften på året.