Partyland-logo
Søg
Close this search box.

MINIONS tallerkener 18cm /8stk

39,00 kr.

2 på lager

Din ordre bliver sendt samme dag, hvis du bestiller inden:

00
Timer
00
Min
00
Sek

Produkt beskrivelse

Bring Minions-universet ind i dit næste børnefødselsdag med disse farverige MINIONS tallerkener! Med deres sjove og charmerende udtryk vil de være et hit blandt børnene, og samtidig gør de det nemt for dig som vært at servere mad og snacks.

Disse tallerkener er perfekte til alle slags børnefester og vil bringe masser af smil og latter. De er lavet af holdbart karton og måler 18 cm i diameter, hvilket gør dem ideelle til små hænder og børneportioner. Der er 8 tallerkener i pakken, så der er rigeligt til alle gæster.

De farvestrålende tallerkener er dekoreret med alskens forskellige MINIONS-figurer og er en ægte fest for øjnene. De vil helt sikkert være et hit hos enhver fan af de populære gule væsener, og måske endda også hos voksne, der er nostalgiske for deres barndom.

Disse MINIONS tallerkener er ikke bare flotte at se på, de er også praktiske. Deres let buede kanter og robuste materiale gør dem nemme at håndtere og sikrer, at de ikke knækker eller bukker, når børnene spiser af dem. De kan også bruges til at servere små snacks eller som en kagedekoration.

Kort sagt er disse tallerkener et must-have til enhver børnefest med et Minions-tema. De er sjove, farverige og praktiske, og med 8 stk i pakken er der nok til alle gæsterne. Så hvorfor ikke tilføje dem til din indkøbsliste og bringe et smil frem hos børnene, når de ser de sjove MINIONS ansigter på deres tallerkener? Køb dem i dag på Partyland.dk.