Partyland-logo
Søg
Close this search box.

STAR WARS MASKER /6stk

39,00 kr.

Ikke på lager

Din ordre bliver sendt samme dag, hvis du bestiller inden:

00
Timer
00
Min
00
Sek

Produkt beskrivelse

Med disse STAR WARS MASKER kan du blive en del af den legendariske galaktiske krig mellem Det Galaktiske Imperium og Oprørsalliancen. Disse masker er perfekte til ethvert Star Wars-tema arrangement eller som en del af et sjovt og fantasifuldt kostume. Du får hele seks masker, så der er nok til hele familien eller vennerne.

Disse masker er inspireret af den verdenskendte Star Wars-saga og er designet med stor detaljerigdom for at skabe en autentisk oplevelse. Hver maske er lavet af holdbart papir og er formet som en af de ikoniske karakterer fra filmene. Du kan vælge mellem Darth Vader, Stormtrooper, Chewbacca, Yoda, R2-D2 og BB-8.

Darth Vader-masken er den ultimative maskerade med den mørke side af Kraften. Den har de karakteristiske sorte detaljer, den ikoniske åndedrætslyd og den berygtede hjelm. Stormtrooper-masken er perfekt til alle fans af den kejtede, men loyale tropper i Det Galaktiske Imperium. Den har de karakteristiske hvide detaljer, det sorte visir og den klassiske hjelmform.

Chewbacca-masken er til dem, der gerne vil være en del af oprørsalliancen. Den har de velkendte brune detaljer, de store tænder og de ikoniske øjne. Yoda-masken er for de visdomsfulde og stærke Jedi-mestre. Den er designet med Yodas grønne hud, ører og karakteristiske øjne.

R2-D2-masken er til tekniknørderne og robotelskerne. Den har de karakteristiske blå, hvide og sølvfarvede detaljer og den ikoniske kuppelform. BB-8-masken er til de søde og nuttede fans af den nyere Star Wars-trilogi. Den har de karakteristiske runde former og de unikke orange og hvide detaljer.

Disse STAR WARS MASKER er det perfekte tilbehør til enhver fest eller begivenhed, hvor du vil leve dig ind i den fantastiske Star Wars-verden. De er også perfekte til leg, rollespil og kostumeudklædning. Med disse masker kan du tage på eventyr i en fjern galakse og blive en del af den episke kamp mellem Det Galaktiske Imperium og Oprørsalliancen.

Disse masker er lette at bære og kan nemt justeres for at passe til både børn og voksne. De er også lette at opbevare og kan genbruges til mange forskellige lejligheder. Så hvis du er en ægte Star Wars-fan eller kender nogen, der er det, så er disse STAR WARS MASKER et must-have produkt.

Så gå ikke glip af chancen for at blive en del af den legendariske Star Wars-saga med disse autentiske og sjove masker. Bestil dem nu og forbered dig på en fantastisk rejse gennem galaksen. Må kraften være med dig!

Kategori